Altcoin-hintakausi alkaa pian!

Lomakausi tuo jonkin verran salaustaikaa, koska Bitcoin-hallitsevuus pyrkii historiallisesti laskemaan tänä vuodenaikana, mikä johtaa altkoiinien arvon nousuun.

Altcoin-hintakausi alkaa pian!

Bitcoin on rikkonut kaikki vastukset ja sen määräävä asema jatkuu. Kun BTC vie niin suuren rallin, altcoinit seuraavat yleensä samanlaista hintatoimintaa, kun BTC: n hallitsevuus alkaa pudota.
Milloin seuraava altcoin-hintakausi alkaa? Vastaus on: Pian! Katsokaamme edellisiä vuosia ymmärtääksemme tämän edelleen.

Historiallisesti olemme nähneet, että BTC: n määräävä markkina-asema alkaa laskea marraskuusta ja laskee alhaisimpia tasoja seuraavina viikkoina tammi-helmikuuhun asti. Tämä tapahtuu samanaikaisesti kaikkien tärkeimpien altcoiinien hintojen nousun kanssa. Sijoittajien BTC-pitkästä tuottamat voitot ovat tottuneet pitkien monien suurten altcoiinien pituuteen, ja näemme, että alttarit tuottavat paljon suurempia suhteellisia voittoja kuin BTC.

Olemme jo nähneet Bitcoinin massiivisen kasvun viimeisten kolmen viikon aikana. Se on vain ajan kysymys, kunnes alamme nähdä BTC-määräävän aseman laskevan matalia ja seuraavan altcoin-hintakauden alun.

BTC-määräävä asema vaikuttaa altcoin-hintaan

Kun BTC.D putoaa 66: n tai 71: n vastuksesta, meidän pitäisi alkaa nähdä alttien nousevan. Paras tapa skenaarioille olisi, että BTC.D laskisi alle 54.