Bitcoin ser topheavy nederst på kanalen, forblir større uptrend sterk – prisanalyse

I juli hadde Bitcoin ( BTC ) et ekstremt viktig, om ikke massivt utbrudd fra en flerårig nedstrøm. Alle spill er nå av, med den ledende kryptoen som damper opp – på lang sikt uansett. På kortere sikt kan det være på tide med en viss konsolidering.

Vi begynner på det månedlige diagrammet, og ser en generell rekkevidde trukket av stearinlys mellom $ 14.000 og $ 11.000

Vi må merke oss at til tross for at breakoutens betydning teknisk sett var teknisk, fulgte relativt lite volum arrangementet.

Når vi kommer ned til 4-timers-diagrammet, ser vi mikrosynet til en grunne, oppadgående kanal som er i ferd med å bryte til ulempen. Minst vil vi sannsynligvis se noen veker ned til rundt $ 11,5 000, selv om kanalen ender med å holde.

Histogrammet ser ut som om det vil ha et nytt ben ned, mens det ikke er sannsynlig at RSI vil se sin tredje skjulte bullish divergens gitt hvor lite slakk det har.

Når vi går til det daglige diagrammet, ser vi at prisen har kommet seg stadig nærmere 21 EMA etter å ha brutt 8. I tilfelle et sammenbrudd, er det åpenbare første støttenivået vi vil finne 55 EMA, til rundt $ 10 800.

Til slutt, på det ukentlige diagrammet, ser vi noen retracement nivåer å se på, og lager en omtrent $ 800 bock av et retracement-mål mellom $ 10.9-1k

Hvis vi ser denne retracement, vil den bli regnet som en sannsynlig konsolidering og forberedelse til en langsiktig opptrend som vi kunne se på vei ut fra 2020. For å være tydelig, ble den massive nedtrenden utslettet i juli, og det faktum vil fortsette diagrammet helt ned til $ 8 000 om nødvendig.