Hvaler som kjøper Litecoin som Bitcoins sølv tar sikte på $ 100

Data i kjeden indikerer at Litecoin kan forberede seg på å gjøre et omfattende retningsbestemmelse denne måneden.

Viktige takeaways

  • LTC-hvaler har økt sin beholdningsbalanse aggressivt.
  • Den største stigningen i daglige LTC-adresser på seks måneder har blitt registrert denne uken.
  • Litecoin er fortsatt utfordret med $ 90 daglig motstand når handelsmenn ser på $ 100.

Litecoin har gått inn i en konsolideringsperiode under $ 90-nivået etter at det populære altcoinet iscenesatte en stor teknisk gjenoppretting fra supportnivået på $ 64. Å holde dette nivået holder et $ 100-mål levende og godt.

Litecoin forbereder seg på sving

LTC har hatt glede av den siste oksekjøringen i forrige måned, så vel som de siste nyhetene om at det ville bli inkludert i PayPal’s nylige streif i kryptovalutaene.

On-chain data har også indikert at hvalene vender seg til Litecoin, selv om LTC / USD-paret handler mot toppen av det tolvmåneders handelsområdet.

Denne beregningen faller sammen med det bullish tilbaketrekningen over $ 70 støtte.

Adresser som inneholdt mellom 10 000 og 100 000 Litecoin begynte å selge noen av sine beholdninger 28. november, noe som indikerer at kortsiktige spekulanter tok fortjeneste etter å ha fått sterk årlig motstand rundt $ 90-nivået.

Bevegelse i Litecoins daglige aktive adresser antyder også at en stor retningsbevegelse kan være i horisonten. 1. desember fant den største spissen på seks måneder for daglige aktive Bitcoin Billionaire sted, og pekte på at nye penger kom inn i nettverket.

Historisk sett har toppene i daglige aktive adresser varslet store prisbevegelser, og peker på fortsettelsen av den rådende trenden eller starten på en ny.

Litecoins ukentlige tidsramme forblir positiv mens okser holder prisen over $ 65 støtteområdet, og plasserer $ 100 og $ 140 nivåer som gyldige oppadrettede mål i de kommende ukene.

Teknisk analyse fremhever at LTC-kjøpere må holde prisen over $ 65 for å stoppe en tilbakegang tilbake til $ 50-området.

På kort sikt kan unnlatelse av å overvinne motstandsbarrieren på $ 90 de neste dagene føre til at LTC-paret faller mot $ 80 eller til og med $ 70-området før opptrenden gjenopptas.